lauantai 26. helmikuuta 2011

Missä muruseni on? ♥

Viimeiset viikot ollaan kovasti treenattu tulevaa kisakautta varten koreografin työstämää ohjelmaa. Pienempiä muutoksia on tehty ja joitakin vähän suurempiakin (: Vielä on tekemistä ohjelman saamiseksi kisakuntoon, reilu kuukausi on matkaa kisoihin. Perustreenin lisäksi, Liisa pitää meille sunnuntaisin tanssia. Myös flunssa on vaivannut harjoituksia ja ohjelmaa on treenattu neljänkin tytön voimin.
Tänään 26.03.11. vietettiin toisen valmentajamme häitä, joissa me tytöt saatiin esiintyä Jenni Vartiaisen "Missä muruseni on" biisin tahtiin. Ohjelmaa oli treenattu kisaohjelman vierellä Hannalta piilossa (: Menimme hääpaikalle neljältä, jonka jälkeen alettiin laittamaan hiuksia ja meikkejä toisillemme. Pukuina meillä oli tommoset lilat mekot joita sitten itse tuunattiin laittamalla paljetteja sinne sun tänne (: Lämpättiin ja käytiin ohjelma vielä läpi ennen esiintymistä. Sen aikana sitten hymyiltiin ja pari kyyneltäkin taisi vierähtää. Lopuksi annettiin Hannalle onnitteluhalit ja siirryttiin pöytään istumaan. Katsottiin hääohjelmia ja lopuksi syötiin kakkua (: nam


Onnea Hannalle ja Petrille (:

1 kommentti:

  1. Vielä kerran suuret kiitokset tytöt <3 ihana esitys. Vieläki tulee kyyneeleet silmiin kun mietin sitä :) Ja ihanat muumilakanat, kiitokset kaikkien perheille siis!!!!
    Ootte ihania!!!!!
    -Hanna

    VastaaPoista