lauantai 17. marraskuuta 2012

Aluekisaa!

Viime viikolla siis järjestettiin Pohjois-Suomen, Pohjanmaan ja Savo-Karjalan aluemestaruuskilpailut Oulussa! 
Päivä alkoi aikaisella aamuherätyksellä jonka jälkeen lähdettiin nokka kohti tuttua treeni ja kisahallia. Aloitettiin lämppääminen kun kaikki saapuivat paikalle, jonka jälkeen oli harkan vuoro. Harkkasuorituksessa sattui harmittavia pudotuksia ja epävarmuus näkyi. Ilmaisua kaipailtiin kisasuoritukseen paljon lisää :) Tehtiin loppulämpät ja mentiin katsomoon meikkaamaan ja laittamaan hiuksia. 



Aika meni nopeasti lettejä, irtoripsiä ja nutturoita värkäten ja meillä tulikin aika kiire marssiin. Ehdittiin kuitenkin kun marssi oli onneksi aikataulusta myöhässä! :D
Suoritettiin kisojen loppupuolella, joten meillä oli aikaa syödä rauhassa ja jatkaa keskeneräisiä hiustenlaitto sessioita.

Kun tuli kisalämpän vuoro, lämmiteltiin hyvin ja tehtiin vartaloita ja ohjelman sarjoja yhdessä ja erikseen, jonka jälkeen mentiin keskittymistilaan, tehtiin joukkueen rituaaleja ja tsempattiin hyvää kisasuoritusta varten. Kisasuoritus ei ollut mitä oltiin toivottu. Pudotuksilta ei vältytty ja ohjelmassa oli pieniä ja isompia virheitäkin. Oltiin suht pettyneitä suoritukseen ja odoteltiin pisteitä varauksella. Pisteet olivat; 3,56 2,76 9,80 yht. 16,12
,jotka oikeuttivat toiseen sijaan! Sijoitus oli positiivinen yllätys :) Onnea myös kultaa saaneille Blexioille ja pronsilla olleille Xinimoille!


Kahden viikon aikana ollaan tehty ahkerasti muutoksia ohjelmaan ja seuraavan kerran päästään kisamatolle huomenna! Osallistutaan TULn mestaruuskilpailuihin, jotka järjestetään Haukiputaalla!

7 kommenttia:

  1. kenen keilat noi on ???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. molemmat keilat on meijän ;) ei oikeen tykätty noista kultasista teipeistä ja haluttiin vähän muutosta niihin niin päätettiin laittaa kokonaan uusiksi! nyt ne sopii paremmin pukuihinkin :) eli nuo alemmat on siis ne millä kilpaillaan mm. huomenna finaalitaistossa!

      Poista
  2. Tsemppii teille finaaliin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon, kaikki tsemppaukset oli kyllä tarpeen! :)

      Poista
  3. Hirveesti tsemppiä tytöt!! ♥ Voi kun voisin itekki olla siellä teidän mukana mutta vetäkää täysiä munkin puolesta ja oikeesti nauttikaa joka hetkestä! :)) Ikävä teitä kaikkia ♥

    VastaaPoista
  4. mistä ootte ostanu teijän keilat? Ja jatkaako Marianna voimistelua ausseista tultuaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän keilat on ostettu Piruetilta :)
      Ja ensi kaudesta kerrotaan myöhemmin!

      Poista